Welvaart Empowerment

 

https://www.welvaart-empowerment.nl/theater-maker.html

Noes Fiolet Studio’s

Move & Fit  

Diverse sport, dans en bewegingslessen. Tijdens de lessen verbetert je de spierkracht, conditie, houding en motoriek, waardoor ook de vet massa vermindert. Door de coaching, begeleiding en waardering krijgen je bovendien (meer) vertrouwen in je lichaam en in jezelf.

Met volle overtuiging geloven wij dat je ook met een verstandelijke handicap kan dansen, sporten en bewegen, ook rolstoeldansen.

De dans- en bewegingslessen zijn actief en afwisselend, waarin wordt gewerkt aan de coördinatie, het evenwicht, het uithoudingsvermogen, de conditie, houding, expressie en muzikaliteit met het plezier voorop!

Voor volwassenen met een verstandelijke beperking vanaf 16 jaar.

Vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur

*Kom en neem een gratis proefles!

Swingkids 2 be Fit

  • Voor kinderen met een ‘maatje meer ‘(stevige kinderen, kinderen met een overgewicht of ouders die graag overgewicht willen voorkomen bij hun kind(eren).
  • Voor kinderen met een beperking (sociaal, motorisch, emotioneel en verstandelijk)

Diverse sport, dans en bewegingsoefeningen met een spelletjeskarakter. Spelenderwijs verbetert het kind tijdens de lessen de spierkracht, conditie, houding en motoriek, waardoor ook de vet massa vermindert met plezier voorop! Door de coaching, begeleiding en waardering krijgen de kinderen bovendien (meer) vertrouwen in hun lichaam en zichzelf.

Voor kinderen vanaf 7 jaar met een maatje meer in combinatie met kinderen met een beperking

Woensdag van 14.00 uur tot 15.00 uur

Zaterdag van 11.00 uur tot 12.00 uur

*Kom en neem een gratis proefles!

* Deze projecten worden gehouden bij Noes Fiolet in de studio Maasboulevard.

Dakotaweg 265
2905 AB Capelle aan den IJssel

Home