T4C – Time for Change

Wij zijn een christelijke organisatie die haar inspiratie haalt uit het christelijke geloof en creëert kansen voor kinderen, jongeren, volwassenen met of zonder een beperking om hun creativiteit te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken.

T4C streeft voor een samenleving waar iedereen sportief, creatief en maatschappelijk kan meedoen en gelooft er in dat we met elkaar een goed en passend aanbod in beweging kunnen brengen die zo goed mogelijk aan kan sluiten op de vraag van alle deelnemers. Dit in samenwerking met cliëntenorganisaties, sport- en beweegaanbieders, zorgverleners en het onderwijs .

Kerken, scholen, kinderopvangorganisaties, welzijnsinstellingen en gemeenten kunnen een beroep op T4C doen voor de organisatie van workshops, activiteiten en cursussen.

T4C staat voor een professioneel en gevarieerd aanbod dat zowel vormend als vermakend is en toegankelijk voor bijna alle leeftijdsgroepen.

De activiteiten worden ruim en gedifferentieerd aangeboden, op het gebied van dans, sport, theater en koken. Voor evenementen, feesten en of speciale gelegenheden verzorgen T4C ook op locatie leuke workshops/ entertainment om het onvergetelijk dag te maken.

Missie

  • Het ontdekken en ontwikkelen van allerlei talenten
  • Het vergroten van de sociale en beweeg vaardigheden
  • Het verbeteren van het zelfbeeld en eigenwaarde
  • Het creëren van kansen opdat jong en oud, met of zonder een beperking hun talenten kunnen ontwikkelen
  • Het optimaliseren van het vrijetijdsactiviteitenaanbod voor scholen,
    kinderopvangorganisaties, welzijnsinstellingen en kerken.

Niüra van Deursen-Kloof

Initiatiefneemster